Buster veneet

Buster Pro E-seroes

Buster veneiden mallisto löytyy osoitteesta buster.fi ja suunnittele.buster.fi  Huoleton valinta

Viisi järkisyytä valita Buster

Merialumiinista valmistetulla Busterilla nautit veneilystäsi monipuolisesti, helposti ja turvallisesti.

Alumiinin helppohoitoisuus
Busterin omistajana voit keskittyä veneen huollon ja puunaamisen sijaan itse veneilyyn. Pesut hoituvat yleensä pelkällä vedellä, jolla on helppo huuhtaista puhtaaksi myös itsetyhjentyvät sisätilat.

 

Ajo-ominaisuudet
Ajomukavuuden varmistavat ergonomiset ohjauspulpetit. Alumiinirungon viimeistelty muoto helpottaa ajoa vaativissakin olosuhteissa. Keveyden ja optimaalisen muodon ansiosta Buster -veneet kulkevat kilpailijoitaan pienemmällä moottoriteholla ja polttoaineen kulutuksella. Buster -veneet kiihtyvät vaivattomasti ja kulkevat tasapainoisesti kovassakin ajossa.

 Turvallisuus
Busterissa liikkumista helpottavat vankat kaiteet, suuret karhennetut astinpinnat, karhennettu pohja ja keulan tylppä muoto, joka sallii veneen ajon mahdollisimman lähelle laituria. Varkauksia ehkäisevät karkaistu lukitussilmukka sekä keulaan kaiverrettu runkonumerointi.

Uppoamaton Buster pysyy vakaana myös epätasaisesti kuormattuna. Buster XXL ja sitä pienemmät mallit kelluvat oikein kuormattuna jopa vedellä täyttyneenä. Laitojen vettä imemätön kellunta-aine varmistaa tuolloinkin oikean kellunta-asennon.

Muuntautuvuus
Sisustukseltaan ja varustelultaan muuntautuva Buster sopeutuu joustavasti niin retkeilyyn, kalastukseen kuin muihinkin harrastuksiin.Vapaus muokata ulkoasua ja varusteluaValitsemalla laajasta lisävarustevalikoimasta itsellesi mieluisimmat tuotteet voit lisätä veneesi käytettävyyttä ja mukavuutta. Uutta venettä hankkiessasi voit tilata tehdasasenteisia varustepaketteja ja halutessasi valita veneesi värilaidan värin eri vaihtoehdoista.Tutustu lähemmin mallikohtaisiin varustepaketteihin, lisävarusteisiin ja värivaihtoehtoihin kätevästi suunnittele oma Busterisi – Busterin sivuilla

Alumiinin kestävyys
Voit rantautua Busterilla ja pysäköidä sen huolettomasti niin kivikkoisille rannoille kuin kallioluodoillekin. Merialumiinista valmistetun Buster -veneen keveys ja kestävyys on ihanteellinen yhdistelmä myös trailattaessa.

Murtoluja ja iskunkestävä merialumiini ei ruostu, syövy, halkeile, lahoa, haurastu, syty eikä vety. Se sietää äärimmäisiä lämpötiloja pakkasesta jopa 200 °C:een. Kestävät ja pitkäikäiset Busterit säilyttävät käytettynäkin vaihtoarvonsa.

Meillä tapahtuu

03-07-2017

SEA-DOO KOEAJOPÄIVÄ 4.7.2017

  KESÄN HAUSKIN KOEAJO!Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Sea-Doo 2017 -vesijettimallistoa tiistaina Vääksyyn Kanavalahden venesatamaan, osoite Ämmäläntie...

Lue lisää