Buster veneet

Buster Pro E-seroes

Buster veneiden mallisto löytyy osoitteesta buster.fi ja suunnittele.buster.fi  Huoleton valinta

Viisi järkisyytä valita Buster

Merialumiinista valmistetulla Busterilla nautit veneilystäsi monipuolisesti, helposti ja turvallisesti.

Alumiinin helppohoitoisuus
Busterin omistajana voit keskittyä veneen huollon ja puunaamisen sijaan itse veneilyyn. Pesut hoituvat yleensä pelkällä vedellä, jolla on helppo huuhtaista puhtaaksi myös itsetyhjentyvät sisätilat.

 

Ajo-ominaisuudet
Ajomukavuuden varmistavat ergonomiset ohjauspulpetit. Alumiinirungon viimeistelty muoto helpottaa ajoa vaativissakin olosuhteissa. Keveyden ja optimaalisen muodon ansiosta Buster -veneet kulkevat kilpailijoitaan pienemmällä moottoriteholla ja polttoaineen kulutuksella. Buster -veneet kiihtyvät vaivattomasti ja kulkevat tasapainoisesti kovassakin ajossa.

 Turvallisuus
Busterissa liikkumista helpottavat vankat kaiteet, suuret karhennetut astinpinnat, karhennettu pohja ja keulan tylppä muoto, joka sallii veneen ajon mahdollisimman lähelle laituria. Varkauksia ehkäisevät karkaistu lukitussilmukka sekä keulaan kaiverrettu runkonumerointi.

Uppoamaton Buster pysyy vakaana myös epätasaisesti kuormattuna. Buster XXL ja sitä pienemmät mallit kelluvat oikein kuormattuna jopa vedellä täyttyneenä. Laitojen vettä imemätön kellunta-aine varmistaa tuolloinkin oikean kellunta-asennon.

Muuntautuvuus
Sisustukseltaan ja varustelultaan muuntautuva Buster sopeutuu joustavasti niin retkeilyyn, kalastukseen kuin muihinkin harrastuksiin.Vapaus muokata ulkoasua ja varusteluaValitsemalla laajasta lisävarustevalikoimasta itsellesi mieluisimmat tuotteet voit lisätä veneesi käytettävyyttä ja mukavuutta. Uutta venettä hankkiessasi voit tilata tehdasasenteisia varustepaketteja ja halutessasi valita veneesi värilaidan värin eri vaihtoehdoista.Tutustu lähemmin mallikohtaisiin varustepaketteihin, lisävarusteisiin ja värivaihtoehtoihin kätevästi suunnittele oma Busterisi – Busterin sivuilla

Alumiinin kestävyys
Voit rantautua Busterilla ja pysäköidä sen huolettomasti niin kivikkoisille rannoille kuin kallioluodoillekin. Merialumiinista valmistetun Buster -veneen keveys ja kestävyys on ihanteellinen yhdistelmä myös trailattaessa.

Murtoluja ja iskunkestävä merialumiini ei ruostu, syövy, halkeile, lahoa, haurastu, syty eikä vety. Se sietää äärimmäisiä lämpötiloja pakkasesta jopa 200 °C:een. Kestävät ja pitkäikäiset Busterit säilyttävät käytettynäkin vaihtoarvonsa.

Meillä tapahtuu

10-10-2017

Yamaha Days 12.-14.10.2017

Veneen ostajalle Yamaha F5A -perämoottori kaupan päälle! Kun ostat Yamaha-perämoottorilla varustetun uuden veneen, saat...

Lue lisää

21-09-2017

Mercury Repower- moottorinvaihto kampanja

Nyt moottorin vaihto kannattaa, jopa 1500€ tehtaan tuki!

Lue lisää