Flipper veneet

 

Käyttäjien ehdoilla

Jokainen Flipper-vene on laatutuote, jossa tämän päivän skandinaavinen muotoilu yhdistyy 40 vuoden aikana hankkimaamme kokemukseen materiaaleista, varustelusta, ominaisuuksista ja asiakkaiden toiveista. Me tiedämme, mitä tämän päivän vaativa veneilijä veneeltään odottaa – olemme sen itse selvittäneet. Parhaita raaka-aineita ja tarvikkeita hyödyntämällä olemme kehittäneet ja valmistaneet malliston, joka pystyy vastaamaan nykyaikaisen veneilyn monimuotoisiin vaatimuksiin.

Flippereiden suunnittelu- ja valmistustyö noudattaa tinkimätöntä laadun periaatetta. Sen lisäksi, että veneet ovat tyylikkäitä ja erinomaisia ajettavia, noudattavat ne tarkasti myös tämän päivän turvallisuusvaatimuksia. Lopputuloksensa on vene, josta voit nauttia vielä vuosienkin kuluttua – huolettomasti, itse asiaan eli veneilyn tarjoamiin elämyksiin keskittyen.

 

Tästä pääset mallistoon valmistajan sivuille ->>

 

 

Meillä tapahtuu

21-09-2017

Mercury Repower- moottorinvaihto kampanja

Nyt moottorin vaihto kannattaa, jopa 1500€ tehtaan tuki!

Lue lisää

31-08-2017

Vääksystä kajahtaa, uskomattomat syystarjoukset!

Tynnyrillinen bensaa kaikille moottoriveneiden ostajille, koskee varastossa olevia uusia ja käytettyjä moottorivenepaketteja! Toimitetaan 300€ arvoisena polttoaine-lahjakorttina...

Lue lisää