Suvi veneet

SUVI & PALTA - SUOMEN OSTETUIMMAT PIENVENEET

Suvi-veneiden historia alkaa vuodesta 1985, jolloin Suvi 410-malli tuli tuotantoon. Kuluneen 28 vuoden aikana on Suvi-veneistä kehittynyt suomen johtava pienvenemerkki ja myytyjen veneiden määrä on noussut jo n. 50 000 kappaleeseen. Suvi-veneet valmistetaan Suomessa.

MALLISTO
Kaudelle 2013 tulee uutuuksina uuteen "kuuden metrin" kokoluokkaan Suvi 5700 SR Duo ja 5700 SR CC. Myös pienempiin venemalleihin tulee muutoksia. Lukittavia säilytystiloja tulee lisää 5 eri malliin ja soutuveneisiin tulee tarjolle ns. "terva-mallisto". "Terva-soutuveneet" ovat koko ruskeita ja niissä on vakiona tervatut käyrälapaiset airot.  Suvi-malliston ulkoasu, varustelu ja edullinen hinta yhdistettynä erinomaisiin ominaisuuksiin tekee Suvi-veneestä järkevän hankinnan, joka säilyttää arvonsa ja on haluttu vene myös käytettynä. Nykyinen tuotanto käsittää 24 mallia jollasta ja kanootista soutuveneisiin, soutu-moottoriveneisiin, verkkoveneisiin ja sadevesityhjeneviin ohjauspulpettiveneisiin, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi. Katso Suvi- esittelyvideot.

TOIMIVAMMAT SOUTUVENEET
Yhä useammassa soutuveneessä halutaan nykyisin käyttää myös pientä (2 - 4 hv) perämoottoria. Ongelma on kuitenkin ollut yksin moottorilla ajaminen. Perä ei kanna ja vesi tulvii takaistuimelle. Uuden pohjamuotoilun ansiosta soutuvenemallit Suvi 460 svm ja Suvi 495 svm toimivat myös moottorilla. Kysymyksessä on muutos, joka tuo soutuveneisiin kauan kaivatun parannuksen.

SUVI - TURVALLINEN VALINTA
Kaikki Suvi-veneet on valmistettu CE-normien mukaisesti ja mallit ovat läpikäyneet tiukat kelluvuus- ja ajotestit yhteistyössä VTT:n kanssa.

TERVETULOA SUVI - MALLISTOON ->>

 

 

Meillä tapahtuu

10-10-2017

Yamaha Days 12.-14.10.2017

Veneen ostajalle Yamaha F5A -perämoottori kaupan päälle! Kun ostat Yamaha-perämoottorilla varustetun uuden veneen, saat...

Lue lisää

21-09-2017

Mercury Repower- moottorinvaihto kampanja

Nyt moottorin vaihto kannattaa, jopa 1500€ tehtaan tuki!

Lue lisää