Mercury perämoottorit

FourStroke (4-tahti 2,5-115 hv) Jos kaipaat hiljaista ja luotettavaa teholähdettä, joka käy puhtaasti, Mercuryn nelitahtiset ovat oikea valinta. Mikään muu moottori ei toimi yhtä tasaisesti ja puhtaasti eikä sisällä niin perinpohjaisesti testattua tekniikkaa. Myös korroosionkestävyys on ylivoimainen. Voitosta voittoon kulkeneet Mercuryn nelitahtiset tunnetaan niiden verrattomasta tehosta.

Mercury 4-tahti mallisto >> 

 

Verado (4-tahti 135-300hv) Mercury Verado on paras ja tehokkain kumppanisi kaikessa veneilyssä. Kaikki Verado-mallit hyväksi havaitusta kuusisylinterisestä uuteen voimakkaaseen nelisylinteriseen - tarjoavat huimaavaa tehoa, johon yhdistyy ennennäkemättömän hiljainen ja tasainen suorituskyky. Lisäksi Veradon tarkkaan suunniteltu ajotuntuma takaa, että sen hallittavuus on huippuluokkaa, se reagoi kaasuun nopeasti ja on kestävyydeltään erinomainen. Ei ihme, että Verado on jokaisen asiantuntijan ykkösvalinta kaikkialla maailmassa. Tarjoamme sinulle moottorin makusi mukaan. Tehoalueen 135-300 hv ansiosta Verado-moottorin suorituskyky ylittää korkeimmatkin odotukset.
 
     
OptiMax (suorasuihk. 2-tahti)
Mahtavat päivät vesillä sujuvat luotettavan perämoottorin vauhdittamana - siksi niin monet veneilijät luottavat tehokkaisiin Mercury-Optimax-moottoreihin. Mainion kiihtyvyyden ja huimaavan huippunopeuden tarjoavat suorasuihkutuksen ansiosta hiljainen, puhtaasti käyvä ja polttoainetta säästävä OptiMax on oiva valinta lähes mihin tahansa veneilykäyttöön.